0622145697 - info@knooploos.nl - Aamsepad 2, 6662 NM, Elst (GLD)

STOELMASSAGE

Home Diensten

Stoelmassage

Stoelmassage

Wat houdt het in?

Stoelmassage door Knooploos Massage Elst Gelderland: Dit is een laagdrempelige massage van ongeveer 20 minuten, waarbij je je kleding aan kunt houden. Deze massage is geschikt voor openbare locaties, zoals markten, ladies nights en kantooromgevingen. Deze massage is preventief en zeer geschikt voor mensen die lang achter een beeldscherm zitten. Een belangrijk verschil met andere massages is dat ik hier alleen bezig ben met drukpunten en niet met wrijving.

 

De prijs voor een massage bij Knooploos is €50,- per 60 min/1 uur incl. BTW
In de praktijk is geen pinapparaat aanwezig.

Wanneer kan het niet?

Er zijn redenen waarom je geen stoelmassage kunt ondergaan. Dit zijn:

 

  • tijdens hoofdpijn/migraine
  • bij koorts, griep of zware verkoudheid
  • bij besmettelijke huidziekten

 

Ook mag ik niet masseren op verwondingen, ontstekingen en op spataders.

Recensies van Knooploos

Wendy helpt me altijd goed. Ik had overal veel pijn in mijn spieren en het zat allemaal flink vast. Dank zij haar gaat het steeds beter met mijn spieren. Ook helpt dit me om meer energie te krijgen.
Wendy heeft een persoonlijke aanpak. Ze past de massage aan als het nodig is. Bijvoorbeeld als ik ergens veel last heb, dan besteedt ze daar meer aandacht aan. Of als ik me niet zo lekker voel, dan masseert ze op verzoek minder intensief of korter.
Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Je kunt jezelf zijn bij haar. En ze neemt de tijd voor je.
Wendy is iemand die anderen graag helpt. Of je nu een tijdelijke blessure hebt, je spieren vastzitten, je chronisch ziek bent of een ziekte hebt als fibromyalgie o.i.d. of als je de wandelvierdaagse loopt. Iedereen is welkom bij haar. En ze wil iedereen altijd graag verlichting van de klachten en ontspanning geven. Ik raad haar altijd bij anderen aan.

Els

Heb je interesse in een massage van Knooploos?

Of wil je meer informatie over de diensten?

Scroll Up