0622145697 - info@knooploos.nl - Aamsepad 2, 6662 NM, Elst (GLD)

OVER KNOOPLOOS

Home

Over Knooploos

Over Wendy Loos

Knooploos massage - Wendy Loos PortretMijn naam is Wendy Loos en ik woon met mijn gezin in Elst. In mijn massagepraktijk aan huis ontvang ik mensen voor diverse soorten massages.
Ik ben begonnen in de agrarische sector, iets heel anders dan masseren dus. In 1999 bleek ik een oogziekte te hebben waardoor ik steeds minder zou gaan zien. Daarom ging ik nadenken over andere werkgebieden.

 

Mijn interesse lag altijd al op het medisch vlak. Toen ik toevallig in contact kwam met een sportmasseur ben ik in dat vakgebied gedoken. Ik was ontzettend blij toen ik in Apeldoorn bij het Loo Erf mocht beginnen aan een opleiding voor sportmassage, stoelmassage en medical taping.

 

Deze opleiding is speciaal opgezet voor blinden en slechtzienden, met weinig lezen en vooral veel doen. Gedurende 1,5 jaar 3 dagen in de week intern, met thuis 2 kleine meisjes. Geen makkelijke tijd, maar heel veel geleerd. Later heb ik nog diverse andere opleidingen en cursussen gevolgd waardoor ik nu een breed pakket aan diensten aan kan bieden. Doordat ik slechtziend ben voel ik meer aan en dat helpt mij bij het masseren.

Waarom Knooploos?

Mijn praktijk ben ik begonnen in 2011 en vanaf 2018 werk ik onder de naam Knooploos.
Wanneer je bij Knooploos komt voor een ontspannende massage ga je Knooploos naar huis. Maar in sommige gevallen mag ik jouw knopen helemaal niet masseren, omdat dat niet verantwoord is. Dan is jouw massage Knooploos: ik richt me op de gebieden waar ik wel verlichting kan bieden. En zo komt Knooploos altijd terug, in elke behandeling.

 

Massages zijn heel persoonlijk. Doordat kleding deels moet worden verwijderd kom je als masseur heel dicht bij mensen. Daarom is het belangrijk dat er vertrouwen is en dat ik mij volledig richt op mijn klant. Elke massage is uniek, omdat ik de massages afstem op de klant.

 

Na een massage ervaren mensen meer ruimte en meer bewegingsvrijheid. Met een massage verzorg je je binnenkant, die nog te vaak een beetje vergeten wordt als het gaat om persoonlijke verzorging.

 

Ik ben aangesloten bij en lid van diverse organisaties om de kwaliteit van mijn werk op hoog niveau te houden. Door te klikken op 1 van de onderstaande logo’s komt u terecht op hun site.

Recensies over Knooploos

Met regelmaat laat ik met name mijn benen masseren door Wendy. Doordat ik regelmatig hardloop, en mezelf daarin ook wel uitdagingen op leg, merk ik dat het belangrijk is om soepel te blijven. Dat lukt niet met alleen rekken en strekken, daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken... en dan ga ik naar Wendy. Is het fijn een massage? ... op het moment zelf niet altijd... spieren werken nou eenmaal niet allemaal even gemakkelijk mee, maar Wendy weet altijd weer de soepelheid in de spieren terug te krijgen. En het is heerlijk om een paar dagen nadat ik bij Wendy ben geweest de hardloopschoenen aan te trekken en het gevoel te hebben dat ik de wereld wel rond zou kunnen lopen...

Jannemieke

Partners van Knooploos

De Hazelaar

Praktijk voor Chinese geneeswijzen, “de Hazelaar”
Mijn naam is Jan Willem Ilbrink en ik behandel met klassieke- en moderne acupunctuur, kruiden formules, voedingsadviezen, tuina, moxa, cuppen en coaching.

MediaMaus “Webontwikkeling op maat”, helpt jou om het juiste pad te bewandelen richting online zichtbaarheid en dat jij je vrij kan bewegen over het internet.
MediaMaus is jouw one stop shop voor online zichtbaarheid.
Jouw online succes is mijn Focus!

Heb je interesse in een massage van Knooploos?

Of wil je meer informatie over de diensten?

Scroll Up