0622145697 - info@knooploos.nl - Aamsepad 2, 6662 NM, Elst (GLD)

RECENSIES

Home

Recensies

Recensies van Knooploos

Door stress en het zittend werk achter een laptop gaan de spieren in mijn rug en nek vast zitten.
Bij toeval ben ik bij Wendy terecht gekomen. Zij is een vriendelijke, vakbekwame vrouw die precies weet waar de knopen zitten en ze fantastisch weet aan te pakken. Haar massageruimte is van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht en de voorverwarming van de massagetafel is erg fijn. Na een behandeling ga ik totaal ontspannen en zonder knopen naar huis.
Heerlijk, voor iedereen aan te bevelen!

Joke

Met regelmaat laat ik met name mijn benen masseren door Wendy. Doordat ik regelmatig hardloop, en mezelf daarin ook wel uitdagingen op leg, merk ik dat het belangrijk is om soepel te blijven. Dat lukt niet met alleen rekken en strekken, daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken... en dan ga ik naar Wendy. Is het fijn een massage? ... op het moment zelf niet altijd... spieren werken nou eenmaal niet allemaal even gemakkelijk mee, maar Wendy weet altijd weer de soepelheid in de spieren terug te krijgen. En het is heerlijk om een paar dagen nadat ik bij Wendy ben geweest de hardloopschoenen aan te trekken en het gevoel te hebben dat ik de wereld wel rond zou kunnen lopen...

Jannemieke

Regelmatig laat ik mijn rug masseren door Wendy en elke keer voel ik me na afloop weer soepel. Soms plan ik een afspraak een maand vooruit, maar ook als ik opeens weer veel last heb van mijn rug probeert Wendy een oplossing te vinden om mij te kunnen behandelen.
Bij de fysio moest ik altijd een handdoek meenemen, bij Wendy is dit allemaal netjes verzorgd en is de massage olie op een fijne temperatuur!!!

Berry

Wendy is een hele goede en kundige masseur, ze weet precies waar de probleem gebieden zitten en behandeld ze dan goed. Mooie praktijk ruimte, met een ontspannen sfeer. Zeker een aanrader om een afspraak te maken!

Diana

Bij Wendy Loos ervaar ik als zeer prettig. Ze neemt vooraf, alle tijd om je klachten grondig te bespreken en gaat daarna professioneel aan de slag. Na iedere massage ga ik weer soepel de deur uit, een echte aanrader!

Inge

Via Curves heb ik Wendy ontmoet toen zij daar korte massages gaf voor een goed doel.
Het voelde goed, ze wist met stevige hand de spieren aan te pakken.
Voor de regelmatige “apk” keuring blijf ik bij haar komen.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Fenny

Wendy helpt me altijd goed. Ik had overal veel pijn in mijn spieren en het zat allemaal flink vast. Dank zij haar gaat het steeds beter met mijn spieren. Ook helpt dit me om meer energie te krijgen.
Wendy heeft een persoonlijke aanpak. Ze past de massage aan als het nodig is. Bijvoorbeeld als ik ergens veel last heb, dan besteedt ze daar meer aandacht aan. Of als ik me niet zo lekker voel, dan masseert ze op verzoek minder intensief of korter.
Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Je kunt jezelf zijn bij haar. En ze neemt de tijd voor je.
Wendy is iemand die anderen graag helpt. Of je nu een tijdelijke blessure hebt, je spieren vastzitten, je chronisch ziek bent of een ziekte hebt als fibromyalgie o.i.d. of als je de wandelvierdaagse loopt. Iedereen is welkom bij haar. En ze wil iedereen altijd graag verlichting van de klachten en ontspanning geven. Ik raad haar altijd bij anderen aan.

Els

Heb je interesse in een massage van Knooploos?

Of wil je meer informatie over de diensten?

Scroll Up