0622145697 - info@knooploos.nl - Aamsepad 2, 6662 NM, Elst (GLD)

MEDICAL TAPING & SPORTTAPING

Home Diensten

Medical taping & Sporttaping

Medical taping & Sporttaping

Wat houdt het in?

Medical taping & Sporttaping door Knooploos Massage Elst Gelderland: Medical taping is een mooie manier van tapen. Het werkt op de gevoelszenuwen, waarmee je een beetje kunt spelen. Wanneer de tape aangebracht wordt geven je gevoelszenuwen een signaal naar je hersenen over de manier waarop je gewricht kan bewegen. Hierdoor gaan je ligamenten (banden van bindweefsel om een gewricht) beter hun werk doen. Als je bijvoorbeeld net door je enkel gegaan bent dan is je enkel instabiel. Ik breng de tape dan strak aan, zodat je niet nogmaals door je enkel gaat. Tijdens je herstel kan ik de tape steeds iets losser aanbrengen en zo het herstel bevorderen. Medical taping kan helpen bij het sneller laten herstellen van blauwe plekken. Medical tape kan een week blijven zitten.

 

Met sporttaping zet je gewrichten vast zodat je er niet nogmaals doorheen gaat. Dit ondersteunt het herstel. Deze tape wordt aangebracht vóór een activiteit en moet daarna ook weer verwijderd worden.

 

De prijs voor een massage bij Knooploos is €50,- per 60 min/1 uur incl. BTW
In de praktijk is geen pinapparaat aanwezig.

Wanneer kan het niet?

Er zijn redenen waarom je geen medical taping en sporttaping kunt toepassen. Dit is:

 

  • bij koorts
  • bij acuut letsel waarbij niet volledig gediagnosticeerd kan worden is tapen niet mogelijk. Er kunnen dan namelijk symptomen gemaskeerd worden en dat is niet de bedoeling
  • in de eerste 3 maanden van een zwangerschap kan ik geen medical taping toepassen in de regio van het bekken
  • wanneer je allergisch reageert op de gebruikte tape
  • bij trombose
  • bij een open huid (wond)

 

Bij een erg dunne huid kan ik wel tapen, maar het verwijderen van de tape moet extra voorzichtig gebeuren.

Recensies van Knooploos

Regelmatig laat ik mijn rug masseren door Wendy en elke keer voel ik me na afloop weer soepel. Soms plan ik een afspraak een maand vooruit, maar ook als ik opeens weer veel last heb van mijn rug probeert Wendy een oplossing te vinden om mij te kunnen behandelen.
Bij de fysio moest ik altijd een handdoek meenemen, bij Wendy is dit allemaal netjes verzorgd en is de massage olie op een fijne temperatuur!!!

Berry

Heb je interesse in een massage van Knooploos?

Of wil je meer informatie over de diensten?

Scroll Up