0622145697 - info@knooploos.nl - Aamsepad 2, 6662 NM, Elst (GLD)

PARTNERS VAN KNOOPLOOS

Home Over Knooploos

Partners van Knooploos

Partners van Knooploos

in4health

Mijn naam is Inge Haverlag en ik heb in 2016 In4health opgericht met als doel iedereen mijn passie voor bewegen mee te geven.

 

Als beweegcoach begeleid ik dagelijks mensen die graag hun uithoudingsvermogen en/of spierkracht willen verbeteren, dit kan individueel of in groepsverband.

 

Meer informatie kun je terugvinden op mijn website www.in4health.nl

De Hazelaar

Praktijk voor Chinese geneeswijzen, “de Hazelaar”, www.de-hazelaar.nl

 

Mijn naam is Jan Willem Ilbrink en ik behandel met klassieke- en moderne acupunctuur, kruiden formules, voedingsadviezen, tuina, moxa, cuppen en coaching.

Eet en Beleef

Eet & Beleef http://www.eetenbeleef.info/

 

Mijn naam is Joyce Bijl ik heb een diëtiste praktijk Eet & Beleef in Driel. In mijn praktijk begeleid ik mensen met overgewicht doormiddel van een eiwitdieet (Medislank) en/of de methode grip op koolhydraten.

 

Mijn specialisatie is Orthomoleculair suppletie en voedingsadvies tevens ben ik de auteur van de boeken FODMaP en PDS & Stress

NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage logo Eet en Beleef De Hazelaar in4health

Recensies over Knooploos

Wendy helpt me altijd goed. Ik had overal veel pijn in mijn spieren en het zat allemaal flink vast. Dank zij haar gaat het steeds beter met mijn spieren. Ook helpt dit me om meer energie te krijgen.
Wendy heeft een persoonlijke aanpak. Ze past de massage aan als het nodig is. Bijvoorbeeld als ik ergens veel last heb, dan besteedt ze daar meer aandacht aan. Of als ik me niet zo lekker voel, dan masseert ze op verzoek minder intensief of korter.
Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Je kunt jezelf zijn bij haar. En ze neemt de tijd voor je.
Wendy is iemand die anderen graag helpt. Of je nu een tijdelijke blessure hebt, je spieren vastzitten, je chronisch ziek bent of een ziekte hebt als fibromyalgie o.i.d. of als je de wandelvierdaagse loopt. Iedereen is welkom bij haar. En ze wil iedereen altijd graag verlichting van de klachten en ontspanning geven. Ik raad haar altijd bij anderen aan.

Els

Ben je geïnteresseerd in wat KnoopLoos te bieden heeft?

Of wil je meer informatie over de diensten?

Scroll Up